(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Algemeen

Food..

"Totaal is Totaal" is al sinds de oprichting het motto van Peter van den Heuvel en het assortiment Food is er dan ook naar. Van bieren, blik- en potconserven tot koffie, koek, snoepgoed, soepen, aroma's, wijn en gedistilleerd. Van crackers en thee tot diepvriesproducten, boterhambeleg en gebak; werkelijk alles wat de klant zich kan wensen. "En als we iets niet hebben, zorgen we dat we het krijgen. De vraag van de klant is ons heilig."

Dagvers..

Voedselveiligheid is een speerpunt binnen de organisatie. Omdat 'vers' als productgroep een belangrijk onderdeel van het assortiment vormt, investeert VDH Totaal voortdurend in de faciliteiten die de kwaliteit van opslag en transport verder verhogen. In het in 2000 in gebruik genomen bedrijfspand van VDH Totaal in Eindhoven zijn drie grote koelcellen en een diepvriescel met geavanceerde koeltechniek en besturingssystemen in gebruik. Samen met het gecontroleerd gekoelde transport van de producten garanderen ze de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van opslag vervoer en hygiëne. De Bedrijfs Hygiënecode bij VDH Totaal is geverifieerd conform de HACCP normen en voldoet aan de CBL-standaard.

Non food..

Gemak dient de mens en gemak is wat de klanten van VDH Totaal elke dag weer ervaren. Bedrijfskantines, onderwijsinstellingen en kinderopvangcentra, restaurants, organisaties en (gemeentelijke) instellingen van elke aard en omvang bouwen al vele jaren op VDH Totaal. Zij kiezen voor de betrouwbare snelle levering van een werkelijk totaal pakket. Want ook het non-food segment bij VDH Totaal kan worden gekarakteriseerd met de omschrijving: Alles wat de klant wil. Van tafelservies tot schoonmaakmiddelen en van huishoudhulpjes tot lampen, kaarsen en toiletartikelen. Tegen concurrerende prijzen en 's middags besteld, de volgende ochtend in huis, geen gedoe. Dat is het gemak dat alleen een echte totaalleverancier kan bieden.

Service..

Service is het sleutelwoord bij VDH Totaal. Klanten kiezen bij VDH Totaal voor het gemak van een totaalleverancier in de letterlijke zin van het woord. Van de dagelijkse bevoorrading van de bedrijfskantine tot het aanvullen van de voorraad schoonmaakartikelen biedt VDH Totaal ruime keus. Maar vooral een ongekende service. Vóór 15.00 uur besteld, betekent de volgende ochtend vóór 12.00 uur thuisbezorgd. Gegarandeerd. Vanaf 5.00 uur in de ochtend rijden de volgeladen auto's van Van den Heuvel door de regio om de bestellingen uit te leveren. Vaak zelfs al voor de afnemer zelf op de zaak is. Dan heeft de chauffeur de sleutels en het vertrouwen van de klant en vindt deze 's morgens zijn bestelling keurig op de afgesproken plek. Want afspraak is afspraak bij VDH Totaal.