(0 item) - € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

section

Over ons

In het begin..

VDH totaal is in 1993 ontstaan uit de ervaring en vakkennis van oprichter Peter van den Heuvel, deze heeft hij sinds 1976 verworven als melkhandelaar. De marktomstandigheden veranderden zodanig dat het huis-aan-huis bezorgen van zuivelproducten en andere levensmiddelen geen toekomst meer had.

Peter van den Heuvel besloot zich op grootverbruik te concentreren. Onder de naam Van den Heuvel Totaalleverancier liet hij geen twijfel bestaan over zijn ambitie. Stipte betrouwbaarheid, een constante vinger aan de pols van de markt en een steeds uitbreidend assortiment dagvers, food en non-food lagen aan de basis van de voortdurende groei die het bedrijf sindsdien kenmerkt.

Bestond de klantenkring aanvankelijk uit een bescheiden aantal instellingen zoals kinderdagopvang, scholen en bedrijfskantines, door de jaren ontwikkelde het familiebedrijf zich tot een toonaangevende leverancier voor Veldhoven en verre omgeving. Medewerkers, magazijnen, logistiek, wagenpark, administratie en de service groeiden mee met de zich uitbreidende klantenkring. "Maar," verklaart Peter van den Heuvel, "persoonlijk contact was, is en blijft het allerbelangrijkste. Weten wat de klanten willen en zorgen dat ze het krijgen, dat is waar het bij ons om draait."